Overig Aanbod

Overig aanbod:

Om jou te helpen meer energie te krijgen gebruik ik verschillende manieren:

  • Ik heb mijn eerste eBook 1,5 jaar terug geschreven bestaande uit 50 Energie Gezonde Smoothies recepten (gemaakt van pure groenten en/of fruit, kruiden, superfoods e.d.) en veel gezonde weetjes. Door elke dag een gezonde smoothie te drinken zul je meer energie krijgen, betere weerstand hebben en je supergezond voelen!

Je kunt deze 1e nu gratis downloaden op de pagina: eBooks

Voorpagina-2e-eBook (verkleind)

  • Mijn 2e eBook Back to Basic, met zalige pure recepten en tips, is sinds vorig jaar ook te downloaden, om pure voeding op aantrekkelijke manier inzichtelijk en beschilbaar te maken. Nu voor de tijdelijke prijs van €6,95: aan te schaffen op: eBook
  • mm
  • eCursus Back to Basic

fitte jongedame

Ook is er nu de eCursus Back to Basic met pure voeding, in 10 stappen. Handige fijne tips, handvatten en recepten om echt puurder en gezonder te gaan eten en drinken.

Hier te vinden: eCursus Back to Basic

Ook kun je mij uitnodigen om workshops te geven en plan ik ze ook in Uithoorn op diverse data, hiervoor heb ik verschillende mogelijkheden o.a.:

Zie  “Workshops” voor info.

Verzorgingsproducten met alleen puur natuur ingrediënten! Ik maak al een tijd voor mijzelf heerlijke producten, met behulp van Aromatherapie/etherische oliën. Zie hier voor alle info

Ik adviseer en begeleid mensen op het gebied van gezonde voeding en leefstijl. Ik Rijk je een gezondere manier van eten aan, waardoor je de hele dag door veel energie hebt. (ook telefonisch)

Daarnaast kan ik bij allerlei problemen en vragen spiertesten gebruiken, zodat je weet wat jou energie geeft of energie kost. Of om allergie of overgevoeligheden op te sporen. Je lichaam (onderbewustzijn) weet het, maar weet jij het ook bewust?

Voor Reiki en Aromatherapie behandelingen kun je ook bij mij terecht, deze behandelingen geef ik alleen nog maar op afstand, wat juist extra krachtig kan werken. De ervaring heeft mij geleerd dat men er zelfs meer van voelt tijdens de behandeling dan ter plekke…

Weet jij wat er bij jou aan optimale energie in zit?
Misschien wel meer dan je zelf denkt!

De hele dag lekker energiek blijven en je universele levensenergie voelen stromen, kortom energie genoeg hebben en in balans zijn (ook als je een kwaal/ziekte hebt). Dat is mogelijk, dat heb ik bewezen en dat kun jij ook bewijzen!

Ik schenk je energie d.m.v. GEZONDE VOEDING & ENERGIE SMOOTHIES, WORHSHOPS, REIKI en nog veel meer…

Heb je interesse in één van de diensten, of heb je nog vragen? Neem dan HIER CONTACT met me op.