Agenda

 Agenda

*Raw chocolate Workshop 

Ik wil echt graag weer een nieuwe Raw Chocolate workshop in plannen, maar het zal even moeten wachten tot mijn energie niveau weer aanvaardbaar en geschikt is… Het was een groot succes vorig jaar zaterdag 9 april 2016 ! Zó heerlijk dat ik weer in staat was een workshop te geven!

W.b. Stella’s Miracles en fabrikant en distribiteur etc.: zodra mijn energie weer beter is, gaan we er vaart achter zetten..

*Ik heb mijn keus gemaakt w.b. de producent, die mijn Miracles lijn gaat maken. Ik hou het nog even voor me, tot alles rond is. Ze gaan nu binnenkort de testfase in met de 5 Miracles, dat betekent allerlei veiligheidstesten op micro-organismen etc. en voor certificering van de producten.

Verpakkingen heb ik uitgezocht, nu moeten de etiketten ontworpen worden. Dan als ik etiketten en verpakkingen in huis heb, kunnen er professionele foto’s gemaakt worden en wordt er een website gemaakt speciaal voor de Miracles.

*Ik ben bezig met een producent om voorlopig 5 van mijn favoriete, meest verkochte Miracles, te laten produceren. Later, als dit goed loopt, komen er weer 5 bij enz. tot alle +/- 20 Miracles door hen gemaakt worden..

Ik hou jullie op de hoogte…

*YES, ik heb in elk geval één producent bereid gevonden (sterker nog, ze hebben er enorm zin in) om mijn Stella’s Miracles lijn te gaan produceren! Ik was dinsdag 25 augustus erheen met mijn dochter samen (voor praktische en morele steun) en het was een super fijn goed gesprek. Ik heb beslist een goed gevoel bij dit bedrijf, die natuurlijk en puur net zo hoog in hun vaandel hebben staan als ik!

Nu maandag a.s. (31-8) ga ik naar een tweede producent, waar ik ook wel veel in zie.

Daarna ga ik beslissen welke ik wil (als ik die keus krijg..).

Dus, wordt vervolgd……….

*Ik stond zaterdag 20 juni 2015 op de Open Dag van Biologische Boerderij De Groene Hofstee, met Stella´s Miracles, ik had leuke aanbiedingen en ik gaf demonstraties. Samen met Erna Witbraad, die ik in december al had ingewerkt om mij te kunnen helpen met veel drukte e.d. Superfijn en superleuk! Ik heb veel Miracles producten en vooral ook veel leuke zakjes met 5 samples verkocht, die ik gemaakt had voor de gelegenheid.

Nog een nieuwtje: Er komt héél binnenkort een leuke samenwerking aan, met Tamara Straatman, zij geeft Lifestyle party’s, waar ze allerlei luxe pure producten aanbiedt en laat ervaren, w.o. Stella’s Miracles. Hoe gaaf is dat! Eind juni 2015 werden de eerste “pilot”party’s al gegeven, dus ben druk bezig geweest met maken van de Miracles. Na de zomer is de grote start en intussen ga ik praten met een producent eind augustus, want het gaat boven mijn “petje groeien” anders….. Dat was zo wie zo iets wat ik al een tijdje wilde, een producent vinden…En die lijk ik nu gevonden te hebben! Wat ben ik blij!

Tevens ben ik een samenwerking aangegaan met de webshop van Mandy Dijkstra, www.volledigmelkvrij.nl waar zij behalve allergievrije producten ook non-food producten aanbiedt die natuurlijk zijn, w.o. dus nu Stella’s Miracles. Ook een heel leuke samenwerking!

Zaterdag 25 oktober 2014 van 11 tot 16 uur stond ik in ons eigen winkelcentrum Zijdelwaardplein, in de zaak van Perlo Plaza, een koffieshop annex chocolaterie/taartjes zaak tijdens het Culinair Festival Zijdelwaardplein. Ik stond er om mijn eigen Stella’s chocolates te verkopen, te laten proeven, mandjes met Doe-het-zelf Raw Choco pakketjes te verkopen en mijn Stella’s Miracles producten te promoten. Ook had ik mandjes Doe-het-zelf pakketjes bij me.  En ik had enkele Stella´s Miracles producten bij me en heb samples uitgedeeld. Er ging heel wat mee met klanten en er is veel geproefd. Nu verkoopt Perlo Plaza mijn Raw choocolates dagelijks, ik maak elke week nieuwe, als ze uitverkocht zijn. En mijn doe-het-zelf pakketjes zijn er ook te koop. Hoe leuk is dat?

Ik voel dat er allerlei samenwerkingsverbanden aan zitten te komen.. Steeds meer bekendheid krijgen zorgt ook voor attentie van mede ondernemers, merk ik. Heel leuk en boeiend!

Mijn productlijn, Stella’s Miracles loopt echt heel lekker. Het zijn inmiddels 20 producten! Er komen regelmatig verzoekjes binnen voor andere producten, of ik die a.j.b. ook wil gaan maken. Als het haalbaar is, dan doe ik dat vaak dan ook. Ik ben er maar druk mee, maar vind het heerlijk om voor mijzelf én anderen, op verzoek, deze producten te maken. Puur als hobby voorlopig. Ik ben mijn licht aan het opsteken om het professioneel op te zetten.

Ik heb nu pas iemand ingewerkt, om mij te kunnen helpen, vooral voor de extra drukte, die ik verwacht. Erna Witbraad, zij is betrokken bij mijn Miracles vanaf het allereerste begin en bood meteen aan om mij te helpen, als ik het druk mocht krijgen. Dat moment is inmiddels aangekomen dus!

De eCursus loopt ook aardig en de deelnemers hebben er veel plezier, ENERGIE en gezondheidsvoordeel van.

Zie Stella’s Miracles en eCursus  pagina’s.

Mijn 2e eBook is hier te koop: 68 Back-to-Basic smulrecepten! http://www.stellawebber.nl/e-books/

Terwijl het 1e eBook met 50 Energie smoothies helemaal gratis is momenteel.

Workshops (voorbije en komende…)

Er zijn al weer vele fijne gezellige workshops geweest inmiddels en ik geniet er elke keer zelf net zo van als de deelnemers.

Maandag 2 december 2013 gaf ik de Heavenly Chocolate workshop voor het eerst ” op locatie” in Gouderak. Aan 14 vrouwen van een kraamzorg organisatie, die 2 dagen training hadden en dit als luchtige gezellige creatieve workshop aangeboden kregen.

Ik vond het geweldig leuk en gelukkig alle vrouwen die deelnamen ook! Super enthousiast!

Het maximum aantal is altijd 6 bij mij thuis, maar op locatie of bij Perlo Plaza in Uithoorn kunnen er wel 12 mensen meedoen!

De eerste workshop na de zomervakantie was de Puur Natuur verzorgingsproducten workshop, Stella’s Miracles leren maken! 

Raw Chocolate bonbon Workshop is weer op 22 november a.s.! Wees erbij om zelf leuke, lekkere bonbons te maken die ook nog gezond zijn! En het is toch zalig om zelf Sinterklaars chocolade te kunnen maken, die ook nog eens gezond is!

De eerstvolgende Smoothie Lunch (+Rawfood) Workshop is op januari 2015. Altijd super leuk! Ook al aanmeldingen binnen, dus gauw opgeven gewenst. Een super gezonde start van het nieuwe jaar! Max. 6 deelnemers.

Zie voor deze en andere soorten workshops op de pagina Workshops

En er staat nog veel meer te gebeuren…

Dinsdagavond 2 april 2013 deed ik mee aan de workshop Van Idee tot Lezing, van Judith Webber en Esther Jacobs. Daar moesten we natuurlijk oefenen met een lezing geven. Het resultaat van mijn allereerste (3 minuten-)lezing is hier te zien:

 

 

Oudere activiteiten
Ik heb ondertussen dit jaar weer heel veel workshops gegeven, met enorm veel plezier en grote tevredenheid van de deelnemers! Op een doodenkele uitzondering na…

Eind januari 2013 (26e) heb ik een paar uur in een stand van mijn groenteman in het winkelcentrum Zijdelwaard staan met hem samen. Ik ga demo’s ´Smoothies maken` geven en laten proeven. Hoe leuk is dat, plaatselijke bekendheid krijgen?? In het voorjaar of de zomer gaan we het misschien nog een keer zo doen..

Vrijdag 14 december tijdens feestelijke netwerk borrel in Amsterdam ben ik gevraagd 3 mini workshops te verzorgen voor 15-25 mensen. Smoothie maken en proeven 1 keer en 2 keer Aromatherapie min workshop.

Dinsdag 11 december 2012 “Privé” workshop op verzoek voor 2 vriendinnen. Was erg leuk om te doen. En veel persoonlijke aandacht natuurlijk.

Zondag 9 december van 10-12 uur mini Workshops over gezonde voeding, Smoothies maken, salade etc. en erna eten/drinken bij lunch. En ook 2 aromatherapie mini workshops. Dit allemaal tijdens Me-Time vrouwen weekend in Weesp.

Maandag 26 november van 12- 14 uur lunch workshop “Op weg naar meer energie” met energie smoothies maken, bijzondere salade en interactief deel. In Amsterdam-West vlakbij Ring A10. Gratis eBook, 2 Smoothies en super energie salade met recept.

Maandag 22 oktober 20.30- 21-21.15 uur Mini workshop “Energie Smoothies maken” gegeven op podium bij een boeklanceringsfeest van iemand uit mijn netwerk. In het oosten des lands, in Zevenaar. Was erg leuk maar ook erg spannend om te doen. Mijn debuut met voor een grote groep mensen staan, vertellen en demonstreren.