Bijzondere ervaringen

Mijn 3-daagse training Excellent Living/ Personal Excellence, die ik 4, 5 en 6 februari deed, heeft op meer gebieden invloed dan ik verwacht zou hebben.

Ik heb een handige manier geleerd om bij emoties (oude of nieuwe), spanningen of wat ik maar tegen kom, snel te kunnen “schakelen”, zodat ik weer helemaal kalm ben en voor 100% leefkwaliteit kies. Het is niet uit te leggen hoe dat werkt. Dat moet je ervaren en veel oefenen, vandaar die 3-daage training o.a.

Ook merk ik dat ik zeker niet minder voel, ik ben een zgn HSP, Hoog Sensitief Persoon, eerder zelfs meer voel en ervaar dan voorheen. Ik ben me bewuster van allerlei dingen, die ik eerst nog wel eens “wegstopte”. Maar ik heb er beslist minder of minder lang last van, door weer te kunnen “schakelen” of helen.

Ik slaap ook weer heel veel beter sinds de training. Op een uitzondering na. Maar als ik dan kort slaap (of onderbroken nacht heb zoals in het weekend), vind ik het ook geen probleem meer. Ik was gewoon na een korte nacht mijn fitte zelf!

Ik raakte eerst meestal gauw van slag, ook lichamelijk, door vervelende gebeurtenissen. Dan trilde ik helemaal en kon direct soms hoofdpijn krijgen o.i.d.

Mijn buurvrouw van 52 is net overleden; ik wist niet, dat zij weer ziek was. Ik weet niet wat er gebeurd is. Wel weet ik dat zij een in mijn ogen enorm passief leven leidde, vanaf dat zij jaren geleden hart- en bloeddruk problemen had. Ze durfde niet meer echt te leven.

Ik haalde daarstraks de kaart uit de bus, met foto van haar met haar man samen. Ik schrok behoorlijk, voelde van alles door mij heen gaan, schreef er ook op FB even over. Maar ik voel me er niet ziek door worden, zoals in het verleden vaak gebeurde.. Ik kon weer “schakelen”.

Ik heb zo’n idee, dat er nog veel gaat gebeuren, veel boven zal komen drijven aan emoties e.d., vooral omdat ik in de aanloop zit (zgn pre-detox dagen) van een speciaal Detox programma. Maar ik kan het hebben! Ik kan ermee omgaan. Ik wil altijd graag zelf ervaren hebben wat ik anderen adviseer. Al een tijdje speel ik met de gedachte om sommige klanten Detox aan te raden. Maar ik heb dat zelf al heel lang niet gedaan en dit programma is helemaal nieuw voor mij. Dus onderwerp ik mij zelf er aan om te weten wat het doet en hoe het is.

Emoties kunnen gemakkelijk naar boven komen, als je je lichaam ontdoet van gifstoffen. Nou zal dat bij mij wel wat meevallen qua gifstoffen, ik eet tenslotte heel gezond, maar volledig biologisch eten lukt mij niet, dus krijg altijd wel dingen binnen die ik niet wil.

Ik hou jullie op de hoogte.

Fijne energieke dag verder

Liefs van Stella

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.