eCursus Back to Basic bestellen

eCursus  “Back to Basic  door Pure voeding in 10 stappen!

Energie

“Als jij goed voor je lichaam zorgt, is je ziel blij om er in te wonen!”

Wil jij ook zeker zijn van een gezond, super energiek en “schoon” lichaam?

Je krijgt:

  • heel veel tips,
  • veel voorbeelden,
  • afbeeldingen,
  • enkele video’s,
  • begeleiding,
  • zalige recepten (ook lekkernijen),
  • veel uitleg,
  • ik geef je alles in handen om echt pure voeding tot een gewoonte te maken. En dat mooi gedoseerd over 10 weken, zodat het kan “indalen” en een gewoonte worden. Tenslotte kun je niet teveel gewoontes tegelijk aanpakken, maar gedoseerd gaat dat prima, ik maak het aantrekkelijk voor je.

Als je het zelfde resultaat wilt halen d.m.v. consulten/begeleiding ben je zo heel wat consulten (á €45,- en telefonisch consult €27,50 per keer )verder, voor je hetzelfde bereikt hebt als met deze e-cursus. Dus reken je voordeel maar uit!

Ik wil het zó graag voor iedereen bereikbaar maken. Dat is mijn motivatie om het zo voordelig aan te bieden.

Sinds oktober 2013 zijn er ook puur natuur verzorgingsproducten online, die ik op maat op verzoek maak voor jullie. Nog puurder leven!

In 10 weken  “Back to Basic” voor veel meer energie, weerstand, anti-veroudering en gezondheid! Dus geef je nu gauw op, zodat je meteen aan de slag kunt! Normaal kost deze cursus € 69,-!

Tijdelijke actie slechts € 19,– én ook nog gratis mijn 2e eBook (zie betreffende pagina)! Doe het dus NU! 

Dat is nog geen 2 euro per les!

Maak gewoon 19 euro over op bankrekening IBAN nr. NL97ABNA0588872040  t.n.v. S. Webber- van Moppes, Krachtbron en onder vermelding van “e-cursus” en dan mail je mij op info@stellawebber.nl en ik zorg dat je na betaling elke week (10 weken lang) een les krijgt. Graag o.v.v. eCursus Back to Basic en je eigen mailadres, dan stuur ik ook z.s.m.les 1 per mail en vervolgens 10 weken lang elke week een les.

De geautomatiseerde toezending “loopt” momenteel niet meer goed, doordat ik weg ben bij de diverse betaalsystemen. De voorwaarden klopten niet voor mij..Daarom los ik het zo op en ben je toch verzekerd van de 10 wekelijkse “stappen”/lessen.

BONUS: Het 2e eBook Back to Basic 68 Smulrecepten, krijg je aan ‘t eind v.d. cursus, nadat je feedback aan mij gestuurd hebt (of een mooie referentie op mijn site geplaatst), van mij als Bonus per mail toegestuurd.

N.B. Lees altijd eerst de Algemene Voorwaarden op deze website, voor je iets bestelt, een consult of ander product afneemt.