eBooks

2e eBook groene energie smoothies,  Detox recepten, Back-to-Basic smulrecepten, salades, soepen en lekkernijen

eBook met 68 gezonde lekkernijen, Back-to-Basic Smulrecepten, salades, Rawfood gerechten, smoothies, soepen, detox recepten etc. Leer eenvoudig hoe je weer terug naar de natuur kunt met heerlijk super gezond eten. Mocht je bepaalde dingen niet 100 % begrijpen of je wilt meer uitleg en begeleiding over hoe en waarom, dan heb ik ook een eCursus voor je Back-to-Basic. Zie hieronder…

2e eBook voorpagina

Tijdelijk voor de Nieuwjaars actieprijs van € 6,95 (i.p.v. €14,95) nog tot eind februari!

Ik werk nu niet meer met Mollie, maar met zelf overboeken. Dus mail mij op info at stellawebber.nl en ik kan je na betaling het eBook toe mailen. Of maak het bedrag rechtstreeks over op mijn bank nummer IBAN: NL97ABNA0588872040 t.n.v. S. Webber-van Moppes en o.v.m. 2e eBook en je eigen mailadres, dan stuur ik het ook z.s.m. toe per mail.

N.B.

Als je de e-cursus doorloopt (zie pagina e-cursus bestellen), krijg je aan het eind van de 10 stappen/lessen gratis het 2e eBook, nadat je feedback hebt gestuurd aan mij en/of op mijn website bij referenties, over de cursus! Is dat geen mooie actie?

Zie ook mijn (gratis) eBook “Op weg naar meer energie” met 50 Groene smoothies.

Gratis e-Book “op weg naar meer energie” Smoothies

In dit E-Book staan 50 heerlijke Smoothies recepten en waardevolle tips, voor een gezonder en energieker leven. Ik leg heel veel uit over het gebruik van allerlei ingrediënten, hoe dingen te combineren zijn, wat lekker is waarin, welke volgorde etc. Waarom het belangrijk is b.v. om er een groente aan toe te voegen etc. Je zult direct ervaren dat je er meer energie van krijgt en een betere weerstand. Wie wil dat nou niet?

ebook_stella webber

Download nu GRATIS het eBook door op de afbeelding hierboven te klikken!

Voor nog meer inspiratie voor smoothies maar ook voor andere gezonde smulrecepten, zie mijn 2e eBook “Back-to-Basic”


Is dat geen mooie actie?

N.B. Lees altijd eerst de Algemene Voorwaarden op deze website, voor je iets bestelt, een consult of ander product afneemt.