Gebruiksaanwijzingen Stella’s Miracles

Ten eerste wil ik hier graag benadrukken om vooral het spateltje te gebruiken voor alle producten, waar ik het bij gevoegd heb, maar zeker voor de crèmes! Het zit er niet voor de show, je product blijft echt langer goed en fris als je NIET met je vingers in het potje gaat! Op je huid zitten ALTIJD bacteriën (zelfs na handen wassen), die de crèmes e.d. kunnen bederven!

Badolie met etherische olie naar keuze: Je hoeft er maar een klein scheutje van in je volle bad te gieten (niet onder de stromende kraan), om enorm te kunnen genieten van een heerlijk geurend bad, met voedende olie en ontspannende etherische olie naar keuze.

Klei Kanjer GezichtsMasker:  Verfrissend, gladmakend, huidherstellende Bentonietklei is de basis: Opsmeren op schone huid (b.v. na de scrub) en ongeveer 10 minuten laten drogen, dan afspoelen met lauwwarm water en lekker insmeren met een pure crème

Sprankelend Bad: Het bad laten vollopen met warm water en dan de inhoud van de cupcakevorm oplossen en snel in bad stappen, om de tintelende sensatie te voelen….

Sprankelende Voeten: Het voetenbad laten vollopen met warm water en dan de inhoud van de bonbonvorm oplossen en snel je voeten in het voetenbad, om de tintelende sensatie te voelen..

Frisse Dag Deo:  Ik werk vooral met zuiveringszout en kokosolie als basis voor de deo. 

Gebruiksaanwijzing: Neem  voor iedere oksel (bij voorkeur met een spateltje) een vingertopje deo crème en verdeel het op je schone okselhuid, smeer goed uit en laat even intrekken om vlekken in je kleding te voorkomen. Dit werkt de hele dag en avond. Te koel bewaren zorgt ervoor dat het wat erg stevig is, dan even boven verwarming om zachter te maken. Mijn badkamertemperatuur is precies goed. Even experimenteren.

Frisse dag Deo stick: Haal de stick 1 ((of soms, voor nog langere bescherming, max. 2 keer) op en neer onder je oksel, dat is voldoende om de hele dag beschermd te zijn. Even laten drogen, voor je kleding aan doet.

Stralende Lachpasta (tandpasta) in een potje of tube. Mijn tandarts was super lovend over het resultaat! Totaal geen tandsteen meer nu  nu dankzij kokosolie (terwijl daarvoor elk halfjaar wel)! Wel even wennen aan de zoutige smaak (zuiveringszout), maar je proeft ook en vooral pepermuntolie en mijn “geheime frisse ingrediënt”…De grootte van een erwtje is voldoende om al je tanden schoon en stralend te krijgen. Na het poetsen de borstel goed met warm water uitspoelen (en meteen je wastafel als je die graag schoonhoudt), omdat er anders een vettig laagje achterblijft. Je mond mag je met koud of warm water (wat jij lekkerder vindt) spoelen. Te koel bewaren zorgt ervoor dat het wat erg stevig is, dan even boven verwarming om zachter te maken. Mijn badkamertemperatuur is precies goed. Even experimenteren. Zomers is alles vanzelf zachter.

Serene Body Scrub: Maak je huid vochtig, bij voorkeur onder de douche, en doe dan de kraan uit. Neem wat scrub en maak cirkelende zachte bewegingen ermee over je huid. Even naspoelen met de douche en je huid is heerlijk zacht en heeft een beschermende, iets vettig laagje erna. (spoel je douche of bad vloer even goed met heet water na, om glijpartijen uit te sluiten..) Je hoeft je niet meer in te smeren erna. Gebruik dit 1 of 2 keer per week.

Blozende wangen scrub: Neem een klein beetje scrub op je vingertoppen en breng dat op de vochtig gemaakte gezichtshuid aan en maak zachte cirkelende bewegingen over je huid (niet op de ogen). Dan naspoelen met lauw water en droogdeppen. Je houdt er een heerlijk zacht huidje aan over. Smeer het lekker in met wat Pluk-de-Dag crème of GoedeNachtcrème indien nog nodig! Gebruik deze scrub 1 of 2 keer per week maximaal.

 

Van de Stralend Schoon douchegel, de Hemels Haar Shampoo en de Zacht en  Stevig Haarspray en de Puur en Schoon Make-up/gezicht reiniger heb je maar weinig nodig. Ga bij de shampoo en douchegel niet af op hoeveel schuim je hebt (dit schuimt minder dan synthetische spullen) maar weet dat je mild en goed reinigt met weinig. Nog beter voor het milieu én je portemonnee dus! Voor al mijn vloeibare producten geldt: Altijd schudden voor gebruik! Ik gebruik nl. geen homogeniserende of emulgerende stofjes, zoals de industrie wel doet.. Alleen maar wat goed voor je is, gaat in de shampoo, douchegel, haarspray en make-upreiniger. Geef tevoren aan mij door wat voor haar je hebt en of je probleempjes met je hoofdhuid of haar hebt. Dan hou ik daar rekening mee.

NIEUW:

Weer & Wind Haarverstevigings Gel heb je maar een likje van nodig (afhankelijk v.d. lengte en hoeveelheid haar natuurlijk). Ik neem maar een vingertopje gel en verdeel dat over mijn handen en haal lichtjes mijn vingers door mijn schone vochtige haar (geen dikke laag dus). Je borstelt het er ook zo weer uit, als je wilt. Werkt ideaal met de Zacht & Stevig Haar spray samen, die spuit ik erop als het haar droog is.

Heldere Blik Mascara: Je kunt zelf een lege mascara-roller intensief reinigen (liefst met kokend water en erna met wat alcohol omspoelen, hierna nogmaals spoelen en goed laten drogen) en dan kun je steeds een beetje uit ‘t potje in de roller duwen, waar je een hele tijd mee doet. Het verdeelt heel goed, klontert niet maar is niet waterproof.

Gaat er gemakkelijk af met de Puur & Schoon make up reiniger!

De rest spreekt allemaal voor zich, hoe te gebruiken….