Goed begin is het halve werk! Mooie start van 2013!

Ik vind dat ik 2013 heel lekker begonnen ben! Ook zakelijk gezien.

Ten eerste heb ik mijn eerste echte podium ervaring gehad op Puur Ervaren 21-12-12 van Judith Webber (mijn dochter), zoals alle “Puur Ervaarders” deden. Wel met enorm veel zenuwen, maar ik deed het toch maar.

Vervolgens had ik donderdag 17 januari j.l. een nieuwe podiumervaring bij het 365- dagen-succesvol-Seminar; ik merkte dat de zenuwen heel veel sneller over gingen dan de eerste keer. Daar ben ik erg blij om.

Als kind zat ik op ballet en later op kinderoperette, ik had ook wel eens een hoofdrol in beiden; dan was ik behoorlijk nerveus tevoren (je moet weten, dat ik een “dodelijk-verlegen” meisje was, die al bloosde als een volwassene het woord tot mij richtte!), maar…als ik er eenmaal stond en bezig was, verdween de nervositeit als sneeuw voor de zon! Hielp wel dat de zaal donker was en ik niemand zag zitten..

Dat gevoel, die ervaring wil ik dus graag weer bereiken en het komt in zicht, volgens mij, nu ik wat meer onbevangen op dat podium kon staan donderdag!

Wat ook enorm leuk is:

Ik heb eind december 3 workshops online gezet en kreeg binnen enkele seconden diverse aanmeldingen. Daardoor merkte ik dat er vooral behoefte is aan de Heavenly Chocolate workshops, iedereen wil graag van mij leren, hoe ze superlekkere en gezonde chocolaatjes kunnen maken, blijkbaar. Die workshop staat er al voor drie data in! Maar ook voor de Heavenly Smoothie workshop is genoeg belangstelling en de Hemelse Geuren workshop komt langzamerhand ook wel vol.

Je vindt ze hier: www.stellawebber.nl/workshops

Ik word hier zo blij en enthousiast van!

Ter promotie van meer groente en fruit gebruik werk ik 26 januari een paar uurtjes (van 10-13 uur) samen met mijn groenteman, op ons winkelcentrum in Uithoorn; hij heeft een stand ter beschikking die dag en ik maak (samen met hem) heerlijke Energie Smoothies, die men kan komen proeven. Ik heb er zin in!

Voor mijn andere passie, Aromatherapie, ben ik ook gevraagd om de Hemelse Geuren workshop te komen geven in Ter Heijden op 22 maart a.s. Ook dat vind ik heerlijk om te doen! Ik hou mij hier al zeker 16 of 17 jaar mee bezig, de kracht van etherische oliën. Het ruikt niet alleen heerlijk,  het werkt ook zo heerlijk simpel. Inmasseren, in je badwater doen of opsnuiven op een tissue, houten oliehoudertje of in de verdamper. Liever niet  één die met een waxinelichtje werkt, want dat verandert de “chemische” samenstelling van de werkzame stoffen erin.

Ik zal mijn volgende blog weer wat sneller schrijven. Dit werkt n.l. zoveel fijner en simpeler, via mijn eigen website nu bloggen. Terwijl ik dat eerst in Blogger (Google account) deed.

Mijn website is echt weer veel verbeterd, sinds Peter Derksen (www.jewebsitehuren.nl ) zich ermee bezig houdt. Hij is er vlak voor kerst aan begonnen, even ertussen uit en nu weer volop verbeteringen en toepassingen maken voor mij. Fijn!

Lieve lezers, geniet van elke mooie stap, die je zet. Dat doe ik ook!

Ik wens jullie allemaal een heerlijk energieke en gezonde week toe!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.