Groene Smoothie en Raw Food Lunchworkshops

Groene Smoothie en RawFood Lunchworkshop 

groenten

Wil jij ook de zaligste Energie Smoothies maken? Het nut v.d. ingrediënten, gebruik en nut van superfoods ontdekken en wat lekkere verrassende combi’s zijn etc.?

Je leert meteen 2 soorten smoothie maken (zoete én hartige), krijgt het eBook na de workshop, proeft behalve de Smoothies ook een heerlijke gezonde makkelijke snack om zelf te maken. Je krijgt een zalig raw food gerecht als lunch met evt. een speltboterham of speltcracker o.i.d. erbij. En het is altijd een waar feestje!

Je neemt mee naar huis: Veel inspiratie voor smoothies, recepten v.d. snack en lunchgerecht, nieuwe contacten, eBook vol recepten, een volle maag, een grote glimlach op je gezicht én een kleine lekkere verrassing!

NB. Als je het Raw chocolate bonbon zelfmaak pakketje (of het Miracles zelfmaak pakket) besteld/betaald hebt, kun je die ook meteen meenemen…
Max. aantal deelnemers is voorlopig 6

Alleen nog op afspraak, duur is ongeveer 3 uren en in overleg (met minimum van 4 personen, maximum 6 personen) plannen we een datum in Uithoorn.

Een enkel keer doe ik dat op locatie elders….en dan kunnen weer meer personen meedoen.

Prijs 1 persoon € 37,50 incl. btw

2 personen samen € 65,00 incl. btw

Aanmelden hier :

1 persoon:

 

2 personen: 

 

Pakketje Miracles

 

 

 

 

Miracles Zelf-maak pakketje, mee te nemen als je één van de workshops doet (iets voordeliger tijdens de Miracles   Workshop) € 25,- inclusief BTW:

Pas weer mogelijk als ik weer workshops geef..

______________________________________________________________________

Bel of mail mij voor een afspraak voor een workshop op maat op een datum in overleg, voor minimaal 4 personen.

Mail of bel mij en wij komen vast tot een leuke afspraak!