Het stroomt zó lekker!

Het stroomt zó lekker!

Sinds mijn laatste blog is er al weer veel gaande. Het begint steeds fijner te stromen, de energie die ik er steeds in steek, komt in ruime mate terug en zo groeit er van alles!
Daarom maar weer eens een blogje over deze super leuke ontwikkelingen!

Drie Workshops op één dag
Ik heb gisteren maar liefst drie korte workshops gegeven. Twee over Aromatherapie (dat was geheel nieuw voor mij!) met twee keer 4 vrouwen en één over Energie Smoothies, met demonstratie en uitleg over gezonde voeding in het algemeen, met in principe 4 vrouwen, maar de rest van de 18 vrouwen stonden er ook omheen.

Dit was tijdens het Me-Time weekend van Arlette van Scheppingen en Achelle Doets. Hier was ik voor gevraagd al dit voorjaar, toen ik nog geen enkele ambitie dacht te hebben om workshops te geven! Dit is dus de allereerste stimulans geweest om hier iets mee te gaan doen. Ik blijk het dus enorm leuk te vinden en het ligt mij ook goed.
Het enige wat ik aan het overwinnen ben nu (nog steeds een beetje) is mijn “angst voor grotere groepen te spreken”en demonstreren. Maar ik merk al dat het mij beter af gaat dan de eerste keer (met 35 mensen).

Bijna privé Workshop Energie Smoothies en gezonde voeding op verzoek
Morgenochtend komen er twee vrouwen (waarvan ik er één een beetje ken) voor een bijna privé workshop bij mij. Ze hadden mij hier om gevraagd en ik vind het leuk!

Ik maak, zoals altijd, een heerlijke gezonde bijzondere salade, 2 soorten Smoothies en vanwege de bijzondere omstandigheden doe ik er een lekker broodje bij met geitenkaas.
Ook hier heb ik enorm zin in!

Mini Workshop bij feestborrel van masseurs
A.s. vrijdagavond geef ik een mini workshop Energie Smoothies, op verzoek, in Amsterdam, voor zo’n 27 masseurs. Het zal de feestvreugde zeker ook verhogen en het energiepeil ook!

Dat is het wel even voor deze maand.
Op naar de feestdagen, zou ik zeggen.
Ik heb enorme mazzel dit jaar, ik hoef weinig kerstboodschappen te halen of dingen klaar te maken.
Eerste kerstdag nodigde mijn moeder onze familie uit voor een heerlijke kerstbrunch bij een fijn restaurant in Amsterdam. Tweede kerstdag worden wij mee uit genomen door onze goede huisvriend Dick (of hij bestelt catering).  Makkelijker heb ik het nooit gehad!

Ik hoop dat jullie het met kerst allemaal heel fijn en warm zullen hebben en dat jullie er vol energie aan kunnen beginnen!

Energie Smoothies en eBook Feestprijs
Denk ook rond de feestdagen aan lekkere Smoothies drinken voor extra energie en gezondheid! Goede tegenhanger van al die minder gezonde gewoontes met kerst.
Ik heb expres mijn eBook prijs wat omlaag gedaan, om het jullie nog makkelijker te maken, het te downloaden.

Cheers en alvast mooie fitte en gezonde feestdagen gewenst!

Warme energieke groet van
Stella Webber, Krachtbron

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Één reactie op Het stroomt zó lekker!

  1. jewebsitehuren schreef:

    Fijn om te lezen dat het zo heerlijk bij je stroomt. Ga zo door en geniet van alle energie.

    Groet Peter

Reacties zijn gesloten.