Media

In juni deed er een journaliste mee met mijn Miracles Workshop, puur natuur producten maken.

Zij schreef er vervolgens een artikel over en het verscheen in het NRC op 4 oktober jl.

Het gevolg was, dat er enorm veel “bestellingen” werden gedaan, via de mail! Ik was toen met vakantie, maar meteen erna heb ik 43 Miracles gemaakt en verstuurd! Erg stimulerend!

Hieronder het NRC artikel:

artikel NRC

 

 

 

 

In de Libelle was ook al een artikel over mij en mijn bedrijf, in Libelle nr. 4, naar aanleiding van 2 artikelen in het Parool en AD eerder dit jaar.

Hieronder het Libelle artikel:

Artikel Libelle vergroot

 

 

 

 

Mijn nieuwste podium ervaring (pas de 3e keer) bij PUURervaren 2014 van Judith Webber, op 21 december j.l. Ging al zoveel beter, makkelijker en minder nerveus dan vorige keren! Ik ben er trots op!

Wat is het een leuk videoportret geworden, dat Bart Bosch van mij gemaakt heeft, bij mij in de tuin, in huis en langs de Amstel (waar Uithoorn aan ligt).

Het geeft een heel goede impressie, wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik warm voor loop!

Ook te zien op www.deTVSITE.nl en uiteraard op You Tube.

Ik zat in de 3e uitzending van Aandachts TV van Thea Jurina Dijkstra. Ze heeft mij een interview afgenomen, gefilmd door haar partner Steven Bakker. Ze hebben mijn rauwe bonbons geproefd en één van mijn favoriete Smoothies geproefd, die ik ook demonstreer in deze film. Je proeft het echt bijna! Leuk filmpje geworden!

Dinsdagavond 2 april deed ik mee aan de workshop Van Idee tot Lezing, van Judith Webber en Esther Jacobs. Daar moesten we natuurlijk oefenen met een lezing geven. Het resultaat van mijn allereerste (3 minuten-)lezing is hier te zien:

Het interview van 1 jaar geleden ongeveer, met Sabrye Dubrie is hier te beluisteren.