Mijn Thermografische Bodyscan

Lang geleden, dat ik een blog schreef. Er zit vaak van alles in mijn hoofd om op te schrijven, maar op één of andere manier komt het dan toch niet van een blog schrijven. Kortere stukjes schrijf ik dan op Facebook. Ook dat is delen op een voor mij fijne manier

Maar nu, zoals ik beloofd had op Facebook, wat uitleg over de algehele Bodyscan, die ik d.m.v. Thermografie foto’s (infra rood opnames) heb laten maken vlak voor mijn vakantie week op Rhodos. De uitslag kwam ruim een week later en ik moest alles even laten bezinken, want het was veel! Er was op zich niets erg verontrustends gelukkig, geen kwaadaardige cellen ontdekt of zo, maar wel heel veel punten, die aandacht behoeven.

normaal-thermische-patroon

Voorbeeld van een normaal thermografisch beeld van de borsten.

Daarom hier even wat  uitleg, zoals mij uitgelegd is telefonisch en per mail. Overal waar teveel warmte, echt rode gebieden te zien zijn, is aandacht nodig. De foto’s zijn beoordeeld door specialisten in Amerika. Ik kreeg telefonische uitleg en kreeg per e-mail in het Engels de uitleg en de foto’s toegestuurd:

Er kwam b.v. naar voren, dat ik een sluimerende ontsteking in mijn sinussen had, die heb ik nu weer bestreden met homeopathische middelen en neusspoelingen. Ik had kort voor hdit onderzoek een verkoudheid en bronchitis gehad, dat verklaart veel. Volgens mij is het nu weg, ik heb nergens meer last van.

Er is een sluimerende ontsteking in mijn kaken te zien, dus straks ga ik naar mijn tandarts voor wat röntgenfoto’s ervan. Wordt vervolgd…

Mijn schildklier zag er niet zo goed uit, ik wist al dat er al heel lang struma (knobbeltjes) op zit en ik heb natuurlijk die Mediane halscyste, waar ik het laatst over had. Dit is een goedaardige tumor, die veroorzaakt is door een geboorte-afwijking, zo werd mij laatst verteld. Ik laat binnenkort uitzoeken wat er precies mis is met mijn schildklier (ik voel vaak dat deze zeer onregelmatig werkt) én wat er aan te doen is. Liefst op natuurlijke wijze….

De scan van mijn borsten liet wat ongelijkheid van warmte (rood gebied) zien qua linker en rechter borst. Mogelijk lichte ontsteking van klierweefsel. Niets verontrustends.. Dat betekent wel dat er over 3 maanden weer een scan van mijn borsten geadviseerd wordt (ga ik ook doen) om te zien of dit voor mij normaal is of dat er toch iets afwijkend is. Er komt in mijn familie borstkanker voor, dus moet je extra alert zijn.

In mijn nek en rug zitten veel ontstekingen. In mijn schouders, bovenarmen, knieën en voeten (op meerdere plaatsen) ook. Er werd geadviseerd mij door een reumatoloog te laten onderzoeken. Dat traject heb ik jaren terug al doorlopen. Ik heb Artritis en Artrose, ik wil niet meer die vreselijke medicijnen slikken, dus dat traject sla ik nu over. Ik slik allerlei natuurlijke supplementen, die mij in het algemeen redelijk helpen, om mobiel en functionerend te blijven.

In mijn darmen was te zien, dat er iets niet helemaal goed is (was bij de reguliere onderzoeken nooit zichtbaar), dat ik aanleg heb voor intoleranties en allergieën. Dat wist ik ook al, heb mij laten behandelen et N.A.E.T. therapie en ben héél tevreden nu hoe het gaat. Ik leef en eet super bewust en gezond, vermijd zoveel mogelijk tarwe en koemelk (is voor niemand echt gezond veel te nemen daarvan, is mijn mening). Kortom, de internist ga ik ook niet heen, zoals geadviseerd werd. Misschien dat ik een darmspoeling laat doen een keer, zoals ook gesuggereerd werd.

Er is dus niets om mij echt zorgen te maken, maar laat dus wel binnenkort wat extra onderzoek doen.  En dan kijken wat ik op eigen houtje, met behulp van alternatieve therapie of toch reguliere behandelingen, kan doen.

 

Het is een heel verhaal, hè, maar het onderzoek zelf is absoluut veilig, totaal niet belastend en laat dingen zien in een heel vroeg stadium, veel eerder dan op röntgenfoto’s o.i.d. te zien. Het enige nadeel is: je moet het zelf betalen. Totale bodyscan is rond de 200 euro en alleen borsten (of ander gebied) is rond de 150 euro, geloof ik. bij interesse lees maar eens op

www.meditherm.nl

Ik zal volgende blog wel weer een gezelliger onderwerp kiezen. Maar ik ben blij dit allemaal even te kunnen delen en wie weet help ik iemand van jullie ermee.

Heb een fijne dag, geniet van de zomer en tot volgende keer. Liefs van Stella

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.