Nieuwe weg ingeslagen & Uit mijn comfortzone!

Uit mijn comfortzone (zoals dat zo mooi genoemd wordt nu)
Ik wil toch maar weer eens iets kwijt over waar ik mee bezig ben momenteel.
Ik voelde al een tijdje dat ik een nieuwe weg wilde inslaan.
Hield ik me sinds de start van mijn bedrijf Krachtbron vooral bezig met energie geven d.m.v. voedingsconsulten, Reiki- en Aromatherapie behandelingen en anderen energie geven en bemoedigen op wat voor manier dan ook, nu zijn daar een aantal dingen bij gekomen!
.
Energie Smoothies
Sinds begin dit jaar maak ik en fantaseer ik steeds nieuwe Smoothie recepten; ik maak ze zeker 3 keer per week en steeds andere. Ik heb gemerkt dat ik hierdoor nog zoveel meer energie heb de hele dag en ook manlief is er super enthousiast over, dat is vaak een voorwaarde om het vol te houden tenslotte (dat degene, die je het ook voorzet, het ook echt lekker en waardevol vindt).
.

eBook
Ik ben alles gaan noteren wat ik maakte en ben er tips en weetjes tussendoor gaan “breien”. Het werd zodoende een heus eBook, dat ik in augustus heb gepubliceerd en dat echt leuk “loopt” en ik merk dat het mij een heuse kick geeft, dat ik nu zoveel anderen kan meer energie en gezondheid kan laten ervaren, doordat ze mijn eBook downloaden!

Workshops etc.
Deze zomer werd mij door Arlette van Scheppingen, die ik op ClubPuur van Judith Webber (mijn dochter) ontmoette, gevraagd of ik wilde meewerken aan haar Me-Time weekend (vrouwen verwenweekend), door workshop over gezonde voeding en/of Reiki te gaan geven. Later kwam daar, n.a.v. mijn eBook demonstratie/proeverij Energie Smoothies maken bij. Ik zei, bijna onmiddellijk  ja! Meteen erachteraan bedacht ik dat ik  nog nooit een workshop gegeven had. Maar ik had/heb de tijd tot begin december!

Het leek mij wel een goed idee om thuis vast wat te oefenen met workshops geven. In september gaf ik de eerste Energie Smoothie workshop hier bij mij thuis. Het was een groot succes! Twee van de deelnemers hadden hun baby van 1 jaar meegenomen, met het verzoek of die er bij mocht blijven, het was een heel rustige zoete baby, dat was ook inderdaad zo. Het mocht van mij, ik had zoiets van: ik laat het maar helemaal over mij “heenkomen” en zie wel hoe het gaat. Door dicht bij mij zelf te blijven, ontspannen te blijven en vooral de deelnemers een heerlijke ochtend te willen bezorgen, is het een super leuke workshop geworden. Zowel voor de deelnemers als voor mijzelf!

Smaak te pakken!
Ik heb de smaak te pakken en dat straal ik kennelijk uit. Want ik word nu echt aan allerlei kanten gevraagd om Energie Smoothie workshops te komen geven. Som in verkorte vorm, soms juist uitgebreid.

Wow, voor het eerst voor een grote groep
Ik werd gebeld door Sandra Derksen, die een boek schreef en lanceerde op 22-10 j.l. en er dolgraag een Smoothie demonstratie en proeverij tussendoor wilde hebben. Ik kende haar alleen van de Social Media. Het was een geweldig leuke avond, wel helemaal in Zevenaar, voor mij de andere kant van ons land. Maar ik had het er graag voor over. Stond ik voor het eerst van mijn leven voor een publiek van 35 mensen te praten en te demonstreren, doodeng voor mij. Ik was heel erg nerveus, maar op zich ging het heel goed. Ze vonden het erg leuk en de smoothie heerlijk! Mijn vuurdoop heb ik gehad!

Even een aardig weetje uit mijn jeugd.
Na die maandagavond in Zevenaar bedacht ik, dat ik als kind ook graag op het podium stond, met ballet uitvoeringen en kinder-operette uitvoeringen. Ondanks dat ik echt “dodelijkverlegen” was, ik bloosde al als de juf of meester mij aankeek of aansprak! Diverse keren had ik zelfs een “hoofdrol” in de voorstelling, omdat ik er kennelijk echt goed in was. Ik kon voor een voorstelling bijna niet slapen, had buikpijn van de zenuwen, maar ik DEED HET! Dat doe ik dus nog steeds, gewoon ervoor gaan, zolang ik maar niet teveel aan mijn eigen kunnen twijfel.

Wat er nog meer aan komt…
Bij een borrel half december ga ik een mini-workshop geven voor 25 masseurs.

Zo goed als zeker ga ik (november) een workshop verzorgen bij een biologisch restaurant in Harderwijk, waar ik laatst met Judith gegeten heb, tijdens een weekendje weg. Wij zijn in gesprek erover en de manager is bij voorbaat erg enthousiast.

En er zit nog veel meer aan te komen, dat voel ik en dat weet ik. Ik “groei” met mega stappen momenteel en ik geniet er enorm van! Ik ben er klaar voor!

27th October geplaatst door
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.