Over Stella

re-birth

 

 

 

Even wat achtergrond informatie over Stella en “waar ze vandaan  kwam..”

Stella gunde iedereen een Super energiek en gezond leven, een leven met de S-factor. Wie krijgt er nu geen energie van vrolijke en gelukkige mensen om zich heen? Zij wilde”graag de wereld  beter en energieker maken. Wanneer ze kon inspireren met succesvol advies en workshops waar mensen zich beter door voelen was haar missie geslaagd.

Stella: Als je mij zo’n 5 jaar geleden had gezegd, dat ik nu een eigen praktijk/bedrijf zou hebben en met zoveel energie en plezier aan het werk zou zijn, zou ik je niet geloofd hebben!

Mijn loopbaan bestond voornamelijk “uit ziek zijn en beter worden”.

Ik was er tot voor kort slecht aan toe! De ene ziekte volgde de andere op of kwam er bovenop. Veel migraine en dagelijks hoofdpijn, verschillende vormen van reuma, endometriose, schildklierproblemen, hoge bloeddruk sinds 1981, totaal geen weerstand tegen virussen e.d. en zo ongeveer 2 % energie om de dag door te komen. Artsen konden mij niet helpen, de vele ziekenhuisopnamen en operaties hebben mij niet echt veel goeds gebracht. Daarnaast heb ik door geboorte afwijkingen en ongelukken een héél slechte rug.

Ik heb de meeste dingen inmiddels “overwonnen”, beter gezegd, stukken kunnen verbeteren, door o.a. alternatieve therapieën te volgen, zelf cursussen te doen, heel veel te lezen en leren over voeding (diverse cursussen als ik even kon), vitamines en andere voedingsstoffen en aan zelf ontwikkeling te doen op spiritueel en mentaal niveau.

Ik ben geheel anders gaan eten en leven in de loop van de jaren. Ik weet door de vele energie, die ik doorgaans weer heb (vaak veel meer dan menigeen van mijn leeftijd!) en mijn positieve instelling nu ook beter met de ziektes die ik nog wel heb om te gaan (hoofdpijn en mijn rug zijn nog even een zwak punt en fibromyalgie/ artrose/artritis soms ook wat klachten. Niet al teveel overigens). Maar ik geniet en leef weer volop!

Als autodidact (heel veel geleerd en gelezen onderweg..) en ervaringsdeskundige adviseer en begeleid ik nu mensen, die energieker en/of gezonder willen worden. Ik geef voedingsadviezen/begeleiding en ga uit van natuurlijke methoden. Na mijn vele persoonlijke ervaringen leek eigen ondernemerschap op het gebied van welzijn en voeding een logische stap. Ik weet als geen ander hoe enorm waardevol het is om je ‘gewoon’ 100 % van de tijd prettig te voelen en energiek te zijn. Volop energie hebben om niet alleen te kunnen doen wat je moet doen, maar ook wat je wilt doen, maakt het leven zoveel waardevoller.

Tools als Social Media (ik gebruik vooral FaceBook en Twitter) zijn van belang, maar ik moet het ook hebben van mond-tot-mond reclame . Mijn sterke intuïtie om bij jou snel aan te voelen waar het aan schort helpt je snel op weg naar meer energie. Dát kun je door middel van delen van je ervaring met Krachtbron, Stella Webber voor me overbrengen.

Ik kan er over bloggen op mijn site of het opnemen in mijn nieuwsbrief de S-Factor, pas wanneer je zelf ervaren hebt wat ik met mijn kennis en kunde voor je kan betekenen krijgt het werkelijk waarde.

Parttime in mijn bedrijf werken (max.15-20 uur per week) is een bewuste keus. Ik heb veel leuke hobby’s, zit in het bestuur van een stichting met een school in Gambia GFF, fijne familie en veel vrienden en een prachtige kleinzoon, daar wil ik genoeg tijd voor over blijven houden. Tenslotte draait alles om lekker in je vel zitten. Daar hoort voor mij geen fulltime baan bij. Maar in mijn enthousiasme voor mijn werk schiet  ik wel eens door, hoor. Ik moet er stevig voor waken dat ik niet teveel aan de computer zit (is voor niemand gezond, teveel achter elkaar zitten). En constant de balans bewaren en bewaken..

 Waar komt mijn passie vandaan?

Ik was altijd, ook als kind, al graag bereid om anderen te helpen. Als ik merkte dat iemand ergens naar verlangde, iets wat hij/zij wilde hebben of wilde bereiken of als die persoon ergens mee zat…ik keek altijd meteen of ik iets kon betekenen voor die persoon. Ik was altijd al hooggevoelig en voelde dus snel aan wat in anderen omging, of er spanningen waren of personen de waarheid spraken etc.

Mijn interesse in gezondheid en voeding is natuurlijk vooral ontstaan door mijn eigen ervaringen hiermee en door wat ik om mij heen zie, hoeveel verschil het maakt voor je gezondheid en je gewicht als je gezond (t.o. ongezond) eet en drinkt.

Maar nog steeds is mijn “drive” anderen willen helpen te bereiken wat ze graag willen:

Heel veel energie en gezondheid hebben om een heerlijk vervullend leven te kunnen leiden!

Ik haal zelf mijn energie ook o.a. uit mijn enorm leuke werk, het vrijwilligerswerk voor de stichting Gambian Future Fund en mijn hobbies, Miracles maken, Tai Chi/Qi Gong, gezonde voeding, mijn liefde voor mijn man (al sinds 1969 kennen wij elkaar!) en mijn dochter Judith en kleinzoon Timo!