Puur Natuur verzorgingsproducten workshop Stella’s Miracles

Puur Natuur verzorgingsproducten workshop 

DoesMoes roze Renate

Maak nu zelf heerlijke, leuke puur natuur cadeautjes voor jezelf of een ander! Maak nu ook Stella’s Miracles…

Of laat jezelf trakteren op deze workshop eventueel mét zo’n superhandig Miracles doe-het-zelf pakket erbij! 

Hoe je gebruik kunt maken van etherische pure oliën, wil ik dolgraag delen met anderen en je leren wat je met etherische olie allemaal kunt doen. Zoals natuurlijke verzorgingsproducten maken! Dat gaan wij hier doen! Miracles maken, met pure ingrediënten! Deodorant en gezichtscrub. Misschien, als er nog tijd is, nog een eenvoudig recept, b.v. bodyscrub. De crèmes e.d. zijn te lastig om even snel te leren en niet doenlijk met een groep.

  • Ik laat je allerlei etherische oliën ruiken én we gaan gezamenlijk een paar (2)verzorgingsproducten maken. Het is nog even een verrassing welke producten we gaan maken, de FrisseDag Deo, de Stralende Lach tandpasta, bodyscrub of gezichtscrub en/of DoesMoes, luchtige schuimige doucheschuim (maar altijd minimaal 2 producten)), met puur natuur ingrediënten en etherische olie naar je smaak! Is dat niet énig, om zelf te bepalen wat er in gaat, net wat jij lekker en zinvol vindt?
  • Ik zorg voor drankjes en iets lekkers en gezonds te knabbelen en reken maar dat je ontspannen, tevreden en vol nieuwe kennis en met zeker 2 zalige producten naar huis gaat!

N.B.  Als je het Raw chocolate bonbon of het Miracles Pakket besteld en betaald hebt, kun je die ook meteen meenemen…

Deze workshop was op zaterdag 13 december 2014 in Uithoorn en was de laatste geplande workshop. Zie hieronder voor nadere info:

Voortaan geef ik ook deze workshop alleen nog maar op afspraak, als je met 4-6 personen tegelijk wilt komen. Meer dan 6 personen kan ook, maar dan op andere locatie in Uithoorn.

Bel of mail mij voor een afspraak voor een workshop op maat op een datum in overleg, voor minimaal 4 personen.

Ook hiervoor heb ik een “samen-actie“, als je met iemand samen komt (en tegelijk aanmeldt/betaalt) betaal je minder. Samen naar zo’n workshop is dubbel gezellig!

1 persoon betaalt 30,25 euro (incl.btw) en met zijn 2-en (met speciale knop boeken/betalen) betaal je samen maar 50,00 euro (incl.btw)!

Aanmelden doe je hier:

1 persoon:

2 personen:

NU NIEUW! Mee te bestellen als je deze workshop komt doen: Een zelf-maak pakketje voor de Deo 50 ml en de gezichtsscrub 50 ml, met alles erin wat je nodig hebt, inclusief 2 mooie sierpotjes! Bestel ze van tevoren:

Pakketje Miracles

1 Miracles Zelf-maak pakketje  € 15,- inclusief BTW:

Let op: Tijdelijk niet mogelijk te bestellen!

 

 

 

——————————————————————————————————–

Bel of mail mij voor een afspraak voor een workshop op maat op een datum in overleg, voor minimaal 4 personen.

Mail of bel mij en wij komen vast tot een leuke afspraak!

chocolade10

De Miracles Workshop op 18-10 was weer een feestje voor deelnemers zowel als voor mij!

De Choco Workshop van 15-2 was echt een geweldige ervaring voor zowel deelnemers als voor mijzelf. Heerlijk om te doen!

De besloten workshop op 17 november 2013 Heavenly Chocolate was inderdaad een heerlijk feestje! Daar waren de deelnemers en ik het wel over eens!

De besloten workshop Heavenly Chocolate voor 14 vrouwen op 2 december in Gouderak was ook een groot succes!

Lunch Energy Smoothie Workshop“Op weg naar meer energie”van november was weer een feestje! Alle deelnemers gaan altijd zeer voldoen en blij naar huis.

Zie o.a. bij mijn referenties wat enkele deelnemers schreven.

Bij vragen over één van de workshops kun je mij altijd even mailen of bellen. Zie mijn agenda voor wat ik komende tijd geweldig leuke dingen ga doen!