Raw chocolate Bonbon Pakket

Raw Chocolate Bonbon Pakket

Mee te nemen tijdens workshops (voor de Chocolate workshop is een aparte bestelknop op de workshop-pagina met een iets lagere prijs, omdat je dan het recept al krijgt tijdens de workshop)

voor poster chocola

IMAG0031

 

 

 

 

Bestel hier je UNIEKE Raw Chocolate Bonbon zelfmaak pakket voldoende voor 12-25 bonbons (hangt v.d. maat af) als je het pakketje wilt meenemen tijdens een andere (dan de Chocolate-)workshop bij mij. De pakketjes bevatten ALLES wat je nodig hebt om dit zalige recept te maken, inclusief papieren vormpjes. Je kunt altijd later zelf siliconen ijsblokvormpjes kopen of echte bonbon vormpjes. Natuurlijk inclusief het unieke recept, dat je wel voor jezelf moet houden, dus niet doorgeven. Het is een exclusief recept van mij.

Totaal €20,- 

Mail mij even om af te spreken wanneer je het pakketje op wilt halen. Of je betaalt nog 7,50 euro bij als je het opgestuurd wilt hebben.

LET OP:  Als je de Raw chocolate Workshop komt doen, gebruik je de speciale bestelknop die er bij de workshop staat, met speciale prijs.

Als je dit pakket wilt hebben, mail je mij even o.v.v. Chocolade pakket e.d. en laat weten bij welke workshop je het mee wilt nemen..) Opsturen doe ik niet meer.. Ik mail je dan mijn bank gegevens en maak het pakket terwijl jij betaalt.