Raw Chocolate Bonbon Workshop

Raw Chocolate Bonbon Workshop

kerstlol-136 chocobaby

 

 

 

 

 

IMAG0025 IMAG0031

 

 

 

 

 

Deze bonbon workshop is altijd een groot succes! Zowel voor de deelnemers als voor mijzelf, want ik geniet er net zo van!

Verwen jezelf of iemand anders met deze leuke choco workshop met rauwe cacao bonbons. Een feest! En nog gezond ook, wat wil je nog meer?

Ik vertel over het waardevolle van rauwe cacao ten opzichte van bewerkte cacao, het nut van de overige gezonde ingrediënten en we gaan gezamenlijk de keuken in, om dat lekkers te maken. Leef je helemaal uit, wees creatief of volg gewoon mijn aanwijzingen…

Ik zorg voor een leuke kennismakingsronde, allerlei drinken, iets zoets en/of iets hartigs tussendoor. Je neemt een prachtig zakje zelfgemaakte (8-10 grote of 12 kleinere) raw chocolate mee naar huis.

Raw chocolate Workshop 

Ik plan binnenkort weer een nieuwe Raw Chocolate workshop in! Het was een groot succes afgelopen zaterdag 9 april ! Zó heerlijk dat ik weer in staat ben af en toe een workshop te geven!

Altijd met minimum 3 personen en maximum 6 personen in Uithoorn. Duur ongeveer 2,5 tot 3 uren.

Ook hier heb ik een “samen-actie”, als je met iemand samen komt (en tegelijk aanmeldt/betaalt) betaal je minder. Samen naar zo’n workshop is dubbel gezellig!

1 persoon betaalt voor alleen de workshop €35,00 incl. btw en 2 personen betalen samen voor de workshop € 60,- incl. btw

Aanmelden:

1 persoon:

2 personen

Tevens bied ik nu de mogelijkheid om een zgn. Bonbonpakketje (genoeg voor 12-20 bonbons, afhankelijk van grootte) aan te schaffen tijdens de workshop, mits je die tevoren mee bestelt via de onderste speciale knop. Het pakket bevat alle supergoede kwaliteit ingrediënten, die wij tijdens de workshop ook gebruiken, plus voldoende papieren vormpjes en het recept uiteraard. Zodat je thuis die zalige bonbons nogmaals kunt maken. Ook heel leuk als cadeautje te geven!

Je kunt het via mijn webshop ook aanschaffen, maar dan is de prijs iets hoger en komen er verzendkosten bij. Als je het tijdens één van de andere workshops aanschaft komen er natuurlijk geen verzendkosten bij.

Dus kom gewoon fijn een workshop bijwonen en neem zo’n fijn pakketje mee naar huis.

Workshop PLUS bonbonpakket (tijdens de workshop krijg je die) 1 persoon totaal: €46,00 incl. btw

Workshop PLUS 2 Bonbonpakketten 2 personen totaal: € 82,- incl. btw

Workshop 1 persoon PLUS bonbonpakket ↓

 

Workshop 2 personen PLUS 2 bonbonpakketten  ↓

 

Beiden pas weer te bestellen als ik weer workshops geef.. (tijdelijk dus niet).

__________________________________________________________________

Bel of mail mij voor een afspraak voor een workshop op maat op een datum in overleg, voor minimaal 4 personen.

Mail of bel mij en wij komen vast tot een leuke afspraak!