Referenties 2

Referenties? Wie is er niet dol op?

Op deze pagina kunnen referenties geplaatst worden over wat je van mijn producten en diensten vindt.
B.v. hoeveel energie heeft het je gegeven na het gebruiken van mijn handige en heerlijke smoothie-tips. O hoe tevreden ben je over mijn Miracles. Of een behandeling…etc.

Wie weet kunnen we anderen hiermee helpen de stap te maken naar een gezonder en energieker leven.

 

Warme groet,
Stella

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

19 reacties op Referenties 2

 1. Ria Swart schreef:

  Vanmorgen bij Stella een workshop smoothies maken gevolgd. De opzet van haar workshop heb ik als heel verrassend ervaren. Stella weet veel over gezond eten en wat verschillende voedingsmiddelen voor je doen. Ze kan daar zeer enthousiast en gedreven over vertellen. Haar smoothies zijn super gezond en smaken ook nog eens overheerlijk. Ik ben zo enthousiast geworden dat ik vanmiddag meteen allerlei ingrediënten heb gekocht en aan de slag ben gegaan. Mijn eigen resultaat smaakte ook heerlijk. (Daar is mijn wederhelft het mee eens.) Op deze manier krijgen we zeker voldoende groente en fruit binnen. Ik ga dit zeker elke dag maken. Stella’s e-boek is een mooie inspiratiebron. Ik kijk uit naar het tweede boek.

 2. Via twitter Stella ontdekt en omdat ik graag meer wilde weten over gezonde voeding en welke voeding mij nu goede energie gaf, heb ik een afspraak gemaakt. Dmv spiertesten kwam ik er achter dat ik een aantal dingen die ik veel at, beter kon laten staan. Samen met de Reiki en aromatherapie zit ik nu beter in mijn vel. Heb meer energie, voel me meer ontspannen. Met name na de laatste keer heb ik zo heerlijk geslapen! Fijn hoe Stella haar gevoel volgt en daar de behandeling op aanpast.
  Claudia

 3. Annechien schreef:

  Deze referentie is geschreven op 12 – 12 – 2012

  De persoonlijke aandacht die Stella geeft is erg prettig. Ik heb van haar een uitgebreid voedingsadvies gekregen. In haar e-book staan veel lekkere en makkelijk te bereiden smoothies. Je merkt dat deze al meteen veel energie geven. Bij vragen kan je altijd bij Stella terecht en krijg je een snelle reactie. Op naar nog meer energie!

 4. Melanie Raaijmakers schreef:

  Referentie geschreven op 16 oktober 2012

  Ik heb in september de workshop Smoothies maken in de prachtige keuken van Stella. Bevlogen vertelt ze over ingredienten, combinaties en smaken. Heel inspirerend en lekker! Ik verheug me nu al op de maaltijdsoep-workshop. 🙂

 5. Marjoleine van der Waal schreef:

  Deze referentie is geschreven op 22 september 2012

  Vanmorgen de workshop “op weg naar energie” gevolgd bij Stella Webber-v Moppes.
  Tijdens de workshop hebben we veel informatie gekregen over voeding en we kregen twee smoothies te proeven, vooral de eerste was heerlijk. Ook had Stella een salade gemaakt, die ik zeker aan mijn lijstje favorieten salades ga toevoegen. Gelukkig hebben we het recept mee gekregen.

  Ik heb vandaag het één en ander geleerd over smoothies tijdens deze workshop en ik kan iedereen aanraden hem ook eens te volgen. Het E-book met recepten ga ik zeker gebruiken. Hoewel ik alleen nog maar snel gekeken heb, zag ik er al diverse lekkere recepten in. Dat wordt genieten.
  😉

 6. Tini Worp-Wenker schreef:

  Geschreven op 4 mei 2012

  Ik wilde voor de zomer een paar kilo afvallen en precies op het juiste moment kreeg ik de tip van Stella om koolhydraten en eiwitten te scheiden, binnen een week was de eerste kilo er al af. Het is makkelijk vol te houden, omdat je niet minder maar alleen anders gaat eten. Stella is iemand die je op een positieve manier beter laat voelen

 7. Judith Verzaal schreef:

  Deze referentie is geschreven op 14 augustus 2010

  Ik heb bij WellnessWebb een zeer ontspannende Reiki en Aromatherapie behandeling gekregen. Tevens is er op basis van mijn voedingspatroon, welke ik via een online vragenlijst kon invullen, een voedingsanalyse gemaakt en besproken. Dit was mijn eerste ervaring met dergelijke behandelingen en het is mij zeer goed bevallen. Mede dankzij de wijze waarop Stella mij warm welkom heette en een ‘thuis’ sfeer schepte. De professionele voedingsanalyse en de daaruit voortvloeiende voedingsadviezen zijn tevens zeer doeltreffend. Stella verstaat haar vak en draagt dit op bijzonder vriendelijke wijze uit, waarbij ze kan putten uit een jarenlange, persoonlijke ervaring. Wie voor WellnessWebb kiest, kiest voor kwaliteit en een persoonlijke benadering!
  .
  Top qualities: Personable , Expert , High Integrity

 8. Linde ten Broek schreef:

  Geschreven op 14 – 8 – 2010

  Hele fijne behandeling van Stella gehad vrijdag jl. Ik zat zo in mn hoofd en daarna voelde ik weer contact met de aarde en energie stromen. dankjewel Stella! 🙂

 9. Bayta ten Brink schreef:

  Referentie geschreven op 13 augustus 2010

  I continue to benefit from Stella’s Reiki treatments. After a day of intensive work when my body is stiff and my mind is stressed, Stella helps me enter a state of total relaxation. Higly recommended.

 10. Marjolein Miserez schreef:

  Referentie geschreven op 12 augustus 2010

  Stella geeft heel intuatief advies, maar ook duidelijk vanuit persoonlijke ervaring en dat voel je in haar aanpak! Heel aangenaam om door haar bijgestaan te worden. Ook mooi is dat ze doorverwijst naar andere mogelijke therapieen nuttig kunnen zijn in je proces. Erg waardevol, krachtig en liefdevol!

 11. Batya ten Brink schreef:

  Deze referentie is geschreven op 3 augustus 2010

  At a recent visit to Stella’s practice I received sound and practical adice regarding weight loss. I also had Reiki treatment for an hour after which I felt relaxed and energized. Stella is a true professional and gives treatment in a very friendly and pleasant way. I will continue this treatment regularly, and I highly recommend taking advantage of her expertise.

 12. Julia schreef:

  Referentie is geschreven op 16 juli 2010

  Thank you. The session was great. I find myself more relaxed and calm. The aromatherapy complimented the Reiki treatment perfectly.

  Groetjes,
  Julia

 13. Christa schreef:

  Deze referentie is geschreven op 5 april 2010

  Er zijn vele klassieke cases maar die van Stella staat op zichzelf. In relatief korte tijd wist Stella zich te ontwikkelen als zelfstandig ondernemer. Ik heb haar leren kennen als een enorme doorzetter. Stella is waardig en krachtig en weet mensen door haar persoonlijke aandacht uitermate prettig te benaderen.

  Christa Wouda (MBA) , Owner , Winsale 😉

 14. Ilnonka van Houten schreef:

  Deze referentie is geschreven op 15 – 7 – 2010

  Stella ik wil jou ook graag een recommendation geven. Ik vind jou levenservaring en jouw strijd voor je eigen wellness bewonderswaardig. Ik ben ontzettend blij dat ik jou heb leren kennen en ik vind het helemaal geweldig dat ik op jou expertise betreft voeding ten alle tijden een beroep kan doen. 🙂

  Ilonka van Houten , Holistisch integra therapeut , Sisters Remedies

 15. Stella Webber schreef:

  Hi hi, dat vind ik zo leuk om te lezen of horen, dat ik zo´n rust uitstraal! Dat was vroeger wel anders, was een soort `stuiterbal`, druk w.b. praten en in mijn manier van doen. De ontwikkeling, die ik doorgemaakt heb (en nog doormaak), heeft mij zoveel rustiger gemaakt. Fijn dat anderen dat ook zien..

 16. Ria schreef:

  Deze referentie is geplaatst op 14 – 7 – 2010

  Beste Stella,

  Bedankt voor je goed onderbouwde adviezen. Ik heb veel aan je slaaptip en je dieettips zijn praktisch uitvoerbaar. Zoals afgesproken ga ik er na mijn vakantie volledig mee aan de slag. De Reiki en Aromatherapie werkten voor mij heel ontspannend. De hele sessie was erg plezierig mede door de rust die je uitstraalt.

  Ria

 17. Batya ten Brink schreef:

  Very nice informative website. I look forward to your Newsletter. 🙂

 18. Marijn Demarteau schreef:

  Geheel onverwacht bezocht ik samen met mn vriendin en zoontje Ian de workshop van Stella Webber. Haar VUURDOOP. Dat mag ook met hoofdletters geschreven worden. Want het was ook een top workshop.

  Verrassende smaken, veel geleerd en ook leuke contacten gelegd.

  Eigenlijk zijn er geen woorden genoeg voor om de klasse van Stella Webber te beschrijven, dat laat ik dan ook maar aan andere over

  Ik zou het dus eigenlijk kort houden met Voor degene die dit nog niet gedaan hebben ga het zeker doen. Want het is een rijke ervaring.

  Met een warme groet,
  Marijn Demarteau
  🙂

 19. Maya Jansen schreef:

  Geschreven op 20 oktober 2012

  Gisteren voor het eerst een groene smoothie gemaakt (nr 17, met spinazie en appel). Eerst dacht ik, wow wat een enorme hoeveelheid…en dat moet ik allemaal in mijn eentje verorberen binnen 2 dagen?? Maar: het is al bijna op! :-). Mijn lichaam vraagt er gewoon om! Ik heb het gevoel dat het heel zuiverend werkt. Telkens neem ik een klein glaasje. Ik kauw erop, want ik ben wat dat aangaat een ‘friemel’ met dingen die ik in mijn mond stop. Maar ik ga zeker door met de verschillende recepten. Dank je Stella!, voor de tips en recepten in het e-book.

Reacties zijn gesloten.