Reiki behandelingen

yinYangIk geef incidenteel ook een Reiki behandeling op afstand. Dit doe ik in feite al 17 jaar (na de cursussen die ik daarvoor volgde). Het kan je heel goed helpen ontspannen, beter in balans te komen, pijn te verminderen, het zelf-helend vermogen van je lichaam weer te stimuleren en het is gewoon een zalige manier van goed voor jezelf zorgen! Zie mijn EnergieTarieven lijst en misschien wil je wel een Energiepas, een 3=4 strippenkaart, omdat 4 behandelingen een mooi gemiddelde is, wat je nodig hebt om weer in balans te zijn. Ik behandel tegenwoordig alleen nog op afstand, dus jij zit thuis in je eigen makkelijke stoel of ligt op de bank b.v. en je voelt de energie heel duidelijk op het afgesproken tijdstip. Dit werkt minstens zo goed als ter plekke!

 

Zie energie tarieven voor de kosten. Mail of bel me v oor een afspraak.