Stella’s Miracles

Stella’s Miracles Motto: Smeer niets op je huid dat je niet zou durven/kunnen eten!

compilatie van Miracles

 

 

 

 

Er gaan een aantal producten van de Stella’s Miracles lijn verdwijnen. Zoals de Extra vette Voetenbalsem, die is n.l. hetzelfde als de extra vette Bodybalsem. En zo nog wat Miracles.

Ik ben bezig met een producent om voorlopig 5 van mijn favoriete, meest verkochte Miracles, te laten produceren. Dat zijn vooralsnog de Frisse Dag Deo (in potje of anders…, dat bepalen we nog..), de Stralende Lachpasta  (zoute)  (in potje of anders…), Pluk de Dag crème (idem) en GoedeNacht crème (idem) en Lekker Glad Body crème(in pot of anders…)!

Later (als alles goed loopt)worden het er 5 en nog later misschien alle 20! Ook ben ik bezig met een groothandel om het door hen in de markt te laten zetten. Zij zorgen dan dat webshops en winkels het gaan verkopen en zij doen promotie e.d. Dus straks kunnen alle klanten via andere wegen mijn Miracles bestellen en ik kan het dan weer als hobby achter de hand houden, voor mijzelf en mijn naaste omgeving/mijn “warme netwerk”.

Wat mij momenteel helemaal goed uit zou komen, want (misschien weten sommigen van jullie dit al via Facebook o.i.d.) ik ben momenteel n.l. ziek. Ik wil er hier niet teveel over uitweiden, maar ik blijk een vorm van kanker te hebben. Ik ben gestart met een behandeling en het zal heel wat tijd en energie kosten. Ik kan dus maar beperkt Miracles maken, maar ik stel voor: Als je iets wilt bestellen, mail mij gewoon met je wensen en ik vertel of het kan en ik vraag wat extra tijd om het te maken. Kan dus soms even een weekje of langer duren, ik moet er een “goede” dag voor hebben. Mijn man helpt mij waar hij kan en ook Erna Witbraad, een lieve vriendin, die ik ingewerkt heb, helpt mij als het even kan.

Zij heeft van mij ook geleerd de verschillende crèmes te maken en bijna alle andere producten…

Dus aarzel niet en vraag het gewoon.

Ik hou jullie op de hoogte w.b. de producent e.d….

Nieuw!

Heldere Blik Mascara in mini potje 5,5 ml (doe je heel lang mee); kan ik maken in zwart, donker of lichtgrijs en misschien ook bruin. Je moet alleen zelf een mascara-roller intensief reinigen (liefst met kokend water en erna met wat alcohol omspoelen, hierna nogmaals spoelen en goed laten drogen) en dan kun je steeds een beetje uit ‘t potje in de roller duwen, waar je een hele tijd mee doet. Ook alles puur natuur natuurlijk!

Slechts 8 euro voor nieuwe klanten. Zie prijslijst.

Ook nieuw:

Weer & Wind Haarverstevigings Gel in 50 ml pot (doe je heel lang mee!). Mijn haar “doet het geweldig” hiermee en ik heb heel fijn haar.. Slechts 8 euro

Ook puur natuur natuurlijk!

Er is een tijdje terug een product bijgekomen, dat steeds beperkt verkrijgbaar is : Elke keer als wij Frisse Dag deo sticks maken, maken we ook enkele mini deo sticks van 5 á 6 ml (lippenbalsem stick grootte).Vraag ernaar!

Die kun je nu mee bestellen, voor maar € 3,50 per stuk. Superhandig in de toilettas voor een weekend/weekje weg b.v.

Nu ook cadeaubonnen te bestellen bij mij vanaf € 5,-, voor elke denkbare waarde. Gratis verstuurd. Ook superleuk voor b.v. een verjaardag enz.!

Prijslijst Miracles per juli 2016 Nieuw

Vaste klanten (die eerder al besteld hebben bij mij) krijgen een mail van mij met aangepaste prijzen, dus met een aantrekkelijke korting op de nieuwe prijzen. 

Dit is veel voordeliger uiteraard. Vraag er om als je hem nog niet hebt…

Maar nog steeds schijnen mijn producten niet duur te zijn, gezien de puur natuur ingrediënten, versheid, op maat geleverde en supergoede liefdevolle kwaliteit. Zo zeggen velen tegen mij..

NIEUW! Puur en schoon-Make up reiniger 250 ml fles  of proefflesje 100 ml

Ook NIEUW is de puur natuur Zacht & Stevig Haarspray, voor milde versteviging van je kapsel. Bij mij werkt het supergoed, terwijl ik heel fijn haar heb. Maar ik hou niet van een “vast gespoten en niet te bewegen” kapsel. Probeer het eens uit in 50 ml flesje, waar je heel lang mee kunt doen. Normale” fles is 250 ml.

cadeaubon Miracles

Voor een overzicht wat ik allemaal maak, zie verder naar beneden op deze pagina. Voor de prijslijst zie Prijslijst Miracles per juli 2016 Nieuw (ook te downloaden en te printen)

Lees ( en evt. print) a.j.b. altijd de gebruiksaanwijzingen op de site hier (ik stuur ze niet mee): gebruiksaanwijzingen.

Verzendkosten zijn altijd €7,50 (verzekerd). Maar als je voor €100,- of meer bestelt, krijg je de verzendkosten cadeau van mij.

Een uit de hand  gelopen HOBBY! Ik vind het zelf nog altijd wondertjes, als ik de producten maak. Mijn motto is: Wat je niet zou durven eten, smeer dat ook niet op je huid! Het komt heus binnen, in min of meerdere mate, elke dag weer!

Stella’s Miracles zijn ook geweldige cadeautjes! Ik maak daar echt leuke feestelijke cadeautjes van! Wie wil dat nou niet dolgraag krijgen, met liefde gemaakte puur natuur producten voor lijf en leden?

Wil je ook zelf miracles leren maken? Volg dan mijn Miracles Workshop (Puur Natuur Producten maken) Binnenkort ga ik ze weer inplannen. Workshops ook op aanvraag, groepjes van minimaal 4 personen. Info en aanmelden kan hier en ga naar huis met een aantal Miracles!

Prijslijst producten nu ook als te printen PDF bestand! Klik Prijslijst Miracles per juli 2016 Nieuw

Het ontstaan van deze puur natuur lijn: Verzorgingsproducten met alleen puur natuur ingrediënten! Ik maak al een tijd voor mijzelf heerlijke producten, met behulp van etherische oliën. Ik deed dit zo’n 20 jaar geleden al, toen ik mijn opleiding Aromatherapie gedaan had, leerde ik van alles maken: crèmes, parfum, bodylotion etc.;

Ik werk nu (in tegenstelling tot 20 jaar terug, toen ik hier nog nooit van gehoord had..)veel met b.v. NatriumBicarbonaat (zuiveringszout) en kokosolie…. Het begon met ontevredenheid over deodorants, er zat óf een zgn. aluminiumverbinding in (wat érg ongezond is gebleken! Er werden in oksel-lymfeklieren bij kankerpatiënten veel aluminium-ophopingen gevonden!) óf het werkte niet genoeg om “zweetluchtjes” weg te houden…Ik ben het zelf gaan maken! Deze Frisse Dag deo bevalt mij 100% én is veilig! Toen volgde de Stralende Lachpasta, want fluoride blijkt echt ongezond voor je lijf, terwijl het wel beschermend is voor je gebit. De Stralende Lachpasta beschermt, reinigt en glanst prima!  En zo gaandeweg ben ik steeds meer gaan maken en ik vind het weer heel erg leuk! Ik zeg altijd: Smeer niets op je huid, dat je niet veilig zou kunnen eten! Dat geldt voor smeersels, maar ook voor douchegel, shampoo, tandpasta etc. Het komt echt ook wel in min of meerdere mate in je lichaam terecht. Per dag zo’n 100 chemicaliën op je huid en dus in je lijf wil je toch niet? Ja heus, zoveel krijgt een gemiddeld persoon, die zichzelf “verzorgt” binnen per dag! Daar zitten werkelijk zeer schadelijke stoffen bij! Niet iedereen kan of wil zijn/haar verzorgingsproducten zelf maken of heeft er gewoon geen tijd voor. Daarom bied ik nu aan, dat ik die zalige puur natuur spullen wel voor je wil maken, op verzoek (vers gemaakt dus) en eventueel op “maat”.

Alleen als je via mail bestelt (evt. overleg via tel. 0640073847) maak ik de Miracles producten voor jou. Jij mailt (of belt mij) wat je wilt hebben en of er nog speciale wensen zijn voor je huid (droge of vette huid etc.), welke etherische olie je voorkeur heeft, geef a.u.b. ook aan of je last van allergieën hebt etc.

Voor de duidelijkheid: Ik ben niet aansprakelijk voor wat dan ook, als je mijn Miracles gebruikt. Geef daarom aan of je allergisch bent o.i.d. voor bepaalde stoffen. Maar dit risico is zeer klein, want alles is puur natuur en zonder schadelijke conserveermiddelen, die vaak de “boosdoeners” zijn van huidproblemen. Ik werk super hygiënisch, dus ook dat vormt geen enkel risico! Ik ontsmet alles met alcohol. Er gaan geen schadelijke/synthetische conserveringsmiddelen in. Sommige producten bevatten nu wel een natuurlijk en veilig conserveermiddel, wat de houdbaarheid flink verlengt (zo’n enkele maanden tot halfjaar, mits hygiënisch gebruikt). Gebruik a.j.b. zoveel mogelijk een spateltje of neem tubes. Let op: Ik waarschuw even, dat de tubes tandpasta in een koude badkamer in de winter lastig kunnen zijn! Dus neem in dat geval een potje of hou de tube steeds onder de warme kraan voor gebruik. Dit komt door de kokosolie, die hard is bij koude en zacht bij warmte.

Overzichtelijke Prijslijst Miracles per juli 2016 Nieuw

Als je aangeeft dat het een cadeautje is (en voor welke gelegenheid) dan maak ik er iets feestelijks van. De geinige namen (en Stella’s Miracles) heb ik bedacht samen met Marnet Schoemaker. Eventuele verzendkosten (pakketje is altijd verzekerd €7,50) zijn dan ook voor jouw rekening..Maar als we iets/ergens kunnen afspreken, heb je misschien geen verzending nodig. Ik kom af en toe in Amsterdam-centrum/regelmatig in Amsterdam-Noord/Oostzaan en woon/werk zelf in Uithoorn, vlak onder Amsterdam.

IMG_4901

 

 

 

 

 

Nieuwste producten met *: 

NIEUW NIEUW! *

*Puur en schoon-Make up reiniger 250 ml fles met pompje  of zonder pomp of (probeer-)flesje 100 ml 

*Kalm aan-Badolie met veel pure etherische olie, zo in je badwater toe te voegen, puurder bestaat niet! Verkwikkend of ontspannend!

Klei Kanjer GezichtsMasker:  Verfrissend, gladmakend, huidherstellende Bentonietklei is de basis. Opsmeren op schone huid (b.v. na de scrub) en ongeveer 10 minuten laten drogen, dan afspoelen met lauwwarm water en lekker insmeren met een pure crème.

* Sprankelend Bad: 4 x Badbruispoeder/tablet in een papieren cupcakevorm, kies je geur(soort) (etherische oliën)

* Sprankelende Voeten badbruispoeder: zelfde als sprankelend bad maar dan in kleinere uitvoering, kies je geur(soort) (etherische oliën): 8 grote papieren bonbonvormpjes  (per keer 1 in voetenbad)  IMG_4901

 

 

 

 

* Blije Voetenbalsem: lekker vettende verzorgende voetenbalsem, heel fijn na het Sprankelend bad of voetenbad

Zachte -Lippenbalsem, puur natuur en superzuinig in gebruik:  Nu ook in stickje van ruim 6 ml (zo groot als b.v. een Labellostick, heel handig en hygiënisch in gebruik)   Stella’s Miracles  

Frisse dag Deo (deodorant)in een potje. Nooit meer een zweetluchtje en huidirritatie!

IMG_5130

 

 

 

 

 

Nu ook in deostick 75 ml 

Gebruiksaanwijzingen op pagina

Frisse dag deo

 

 

 

 

Stralende Lachpasta (tandpasta) in een potje. Mijn tandarts was super lovend over het resultaat! Totaal geen tandsteen meer (terwijl daarvoor elk halfjaar wel)! Wel even wennen aan de zoutige smaak, maar je proeft ook en vooral pepermuntolie en mijn “geheime frisse ingrediënt”… :  

Voorlopig niet in tubes te te bestellen….Even teveel gedoe voor mij…

IMG_5093

 

 

 

 

 

Zoete Stralende Lachpasta, een variant, die minder zout is, ietsje zoet, ontwikkeld voor een kind, maar kan ook als je weerstand hebt tegen de zoute smaak! Zoete Stralende Lachpasta is iets duurder om te maken: Potjes 50 ml/ tube 50 ml
Deze prijzen gelden ook voor elke andere speciale variant van de Stralende Lachpasta, b.v. ook met Keltisch Zeezout i.p.v gewoon zeezout. Of met toevoeging van Xylitol e.d. Gebruiksaanwijzing: zie gebruiksaanwijzingen pagina

Stella’s Miracles Serene Body Scrub (suiker of zout basis) Je ruikt heerlijk erna en je huid is superzacht en glad!: 250 ml Gebruiksaanwijzing: zie pagina

Blozende wangen scrub (gezichtscrub) Zacht, met zalige geur en superzachte huid erna:  50 ml  Gebruiksaanwijzingzie pagina

PlukdeDag crème (dagcrème) Je voelt je heerlijk verzorgd en gehydrateerd: 30 ml /  50 ml (voor elk huidtype op maat gemaakt)

Alle crèmes zijn ook supergeschikt voor mannen. Ik kan er ook een aftershave balsem van maken, met elke gewenste geur, stoer, fris of warm.

GoedeNacht crème (nachtcrème)Huidherstellend door o.a. Goudsbloemextract: 30 ml /  50 ml  (voor elk huidtype op maat gemaakt) .Nacht creme

 

 

 

 

Stella’s Miracles:  Hand-in-Hand crème (handcrème) Zachte verzorgde handen met heerlijke geur: 30 ml / 50 ml  zie prijslijst.

Stella’s Miracles:  Stralend schoon (schuimende, iets romige douchegel, verbeterde samenstelling, i.p.v. de DoesMoes) Echt schoon zonder chemicaliën: 250 ml in kunststof knijpfles met zuinige opening. Ook mogelijk in pompflacon van 250 ml.

Stella’s Miracles: Hemels haar (shampoo, verbeterde samenstelling) Niet verzwarend voor je haar, alleen reinigend en iets verzorgend: 250 ml  in kunststof knijpfles met zuinige openingOok mogelijk in pompflacon van 250 mldan kost het (voor elk haartype op maat gemaakt)

Stella’s Miracles: Lekker glad (Bodycrème in een pot) Een zalig zachte verzorgde huid: 250 ml (voor elk huidtype op maat gemaakt, geef even aan of je hem normaal of extra vet wilt)

Extra vette bodybalsem  is ook geschikt als voetencrème tegen zeer droge voethuid. 250 ml

Producten (zie aparte prijzen-pagina link onderaan hier), die je kunt aanvragen bij mij, uitsluitend via de mail info@stellawebber.nl  of telefonisch overleg ( 06 40073847).

Nieuw: Er zijn nu een aantal producten in handiger verpakkingen te bestellen. Zoals sticks en tubes. Ik ben steeds nieuwe producten aan het ontwikkelen en uitproberen. Dus wie weet wat er nog bij komt allemaal. Ik ben een gezichtsreiniger/make-up reiniger aan het bedenken momenteel. De shampoo en douchegel zijn iets veranderd qua samenstelling, beslist fijner geworden.

Er komen af en toe producten bij, die ik aan het ontwikkelen en uittesten ben. Dus hou deze pagina’s in de gaten…;-)

Het logo (en etiket) is ontworpen door Marnet Schoemaker. Wat ben ik daar blij mee! Past 100% bij mij.

De sfeervolle product foto’s (op 2 na) zijn gemaakt door (Yfke Metz) FactorY – sprekende beeldvorming. Leuk allemaal, toch?

Wil je dat ik hier iets van maak voor jou, mail mij via info@stellawebber.nl en we overleggen het samen even. Lisa Portengen is ook al aan de Frisse Dag Deo, zoals je ziet…

Lisa en ik met deo stick