Waar komt mijn passie vandaan?

Waar komt mijn passie vandaan?

Ik was altijd, ook als kind, al graag bereid om anderen te helpen. Als ik merkte dat iemand ergens naar verlangde, iets wat hij/zij wilde hebben of wilde bereiken of als die persoon ergens mee zat…ik keek altijd meteen of ik iets kon betekenen voor die persoon.

Mijn interesse in gezondheid en voeding is natuurlijk vooral ontstaan door mijn eigen ervaringen hiermee (wat heeft het mij véél gebracht door supergezond te gaan eten!) en door wat ik om mij heen zie, hoeveel verschil het maakt voor je gezondheid en je gewicht als je gezond, evenwichtig en puur (t.o. ongezond en onevenwichtig) eet en drinkt.

Nog steeds is mijn “drive” anderen willen helpen te bereiken wat ze graag willen:

Heel veel energie en gezondheid hebben om een heerlijk vervullend leven te kunnen leiden!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.