Wat zit er toch een rek in!

Ik verbaas mij er echt zelf vaak over, achteraf, hoe dat toch zo kan wisselen, hoe je je voelt.

Vorige week had ik beslist een “down-week”; ik was zwaarmoedig, wanhopig over mijn bedrijfsgroei (eigenlijk ‘t uitblijven ervan), had de p in, dat mijn pols nog steeds erg veel pijn geeft, terwijl ik er zoveel al aan gedaan heb. Mijn stichting-werkzaamheden had ik ook al even stil gelegd en ik was eventjes zo wanhopig dat ik mijzelf alweer helemaal thuis zag zitten, met niet veel om handen. Oh wat voelde ik mij (heel eventjes maar) een zielepiet.

Maar ik raap mijzelf altijd weer bij elkaar, haal ergens toch weer moed en lef vandaan en hup, ik zag alles weer rooskleuriger in en kon het weer opbrengen naar een Open Coffee (een nieuwe groep in Uithoorn)te gaan. Gisteravond met Judith, mijn geweldige dochter, lang “gebrainstormed” en tot conclusies gekomen, hoe ik verder zal gaan.
Ik heb op mijn website meteen het onderdeel “massages”  weg gehaald, want dat gaat niet meer nu met mijn polsen. Misschien dat ik het ooit wel weer wil en kan doen, maar het is fysiek misschien te zwaar voor iemand met  reuma. Dat accepteer ik maar gewoon even.

Dus ja, er zit veel rek in; een mens kan heel wat hebben, ups en downs, maar zolang de up maar véél langer duurt dan de down…

Ik ga kijken wat ik nog wil bij leren, voor mijzelf en misschien om aan anderen aan te bieden.
Maar ik besef ook weer goed, dat wat ik nu te bieden heb, ENERGIE in diverse vormen, ook al heel waardevol is.
Zoveel meer energie hebben door voeding (zijn even een paar weetjes, maar niet moeilijk), mijn superontspannende Reiki en Aromatherapie (zalige geuren ook op diverse manieren verwerkt).

Welkom om in de ENERGIE van Krachtbron te delen!

10th January geplaatst door
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.