Wie, wat, hoe?

Mijn missie, voor wie en wat ik doe

Zie ook bij Referenties wat anderen over mij en mijn werkwijze zeggen.

 Mijn missie en waarom

  •  Ik wil de wereld energieker  en vooral ook puurder maken!!         

Zoveel mensen, die zich rond de lunch al doodmoe voelen, sommigen staan zelfs moe op en slepen zich voort! Dit herken ik van vroeger. Dat kan zoveel beter! Ga puurder en gezonder leven en er zal veel verbeteren.

Daar wil ik graag bij helpen. Ik heb gaande weg zoveel geleerd over fysieke en universele (ja, die voel ik) energie, invloed van voeding, van allerlei producten die je gebruikt, van omgevingsfactoren etc.

Ik haal zelf mijn energie uit mijn werk, mijn Miracles maken, het vrijwilligerswerk voor de stichting Gambian Future Fund en mijn hobbies, w.o. zingen in koor Route 66 en Tai Chi en mijn kleinzoon Timo!

Zal ik eens iets zeggen: Mijn enorme vooruitgang met energie en gezondheid geeft mij het gevoel een WINNAAR te zijn!

 Voor wie

Heb je lef, ben je “open-minded”, gedreven om dingen te veranderen en ben je eerlijk? Ben je chronisch moe of veel te vroeg op de dag moe? Wil je gezonder leven maar je weet niet hoe? Dan kun je bij mij terecht…voor b.v. Reiki/Aromatherapie, voedingsadviezen, eBooks en eCursus om naar een gezondere leefstijl te gaan.

Voeding-en leefstijl adviezen en begeleiding, voor iedereen die zélf aan de slag wil voor veel meer ENERGIE, een gezonder lijf, meer in balans en indien gewenst een maatje minder of juist meer…Ik heb met alles wat ik adviseer zelf ervaring en weet je daardoor extra goed te helpen. Kan ik dat niet, dan zeg ik dat ook eerlijk en/of verwijs jou verder, naar iemand die dat wel kan.

Ben je uitgedokterd met allerlei reguliere en/of alternatieve methoden? Probeer het eens zelf  “in de hand te krijgen”!

Ik geloof, dat een gezondere manier van leven veel en blijvend resultaat geeft!  En je vooral ook geestelijk en lichamelijk in balans brengt.

Ik kan je helpen om dit zelf te gaan ervaren, hoeveel energieker je kunt zijn!
Mijn invoelend, inlevend vermogen en mijn intuïtie helpen jou, naast mijn kennis en vaardigheden, snel op weg.

 Hoe ik werk/wat ik doe

  • Voeding-en leefstijl adviezen/begeleiding:

Aan de hand van een vragen/intake-formulier probeer ik achter je leefstijl, problemen en voedingspatroon te komen. Het scheelt jou een intake-consult, als je het formulier vast invult en opstuurt!
Ik maak aan de hand hiervan een advies, maar als je komt, kan ik  nog door middel van spiertesten achterhalen wat wel en niet goed voor je is, qua voeding maar ook andere zaken, zoals b.v. geestelijke/emotionele ballast, bewegingsvorm die bij je past etc.

Het verschilt per persoon hoe vaak je terug zou ´moeten´ komen om het nieuwe eet/leefpatroon ´goed in de vingers te krijgen´, maar ga even uit van zo’n 3 á 4 keer. Dat is dus één EnergiePas (strippenkaart). Die maakt het voor jou voordeliger..

Zie energie-tarieven

Ik geloof in zo natuurlijk mogelijke voeding (vooral met producten, die je in de supermarkt of soms natuurvoedingswinkel koopt en zoveel mogelijk biologisch), deels rawfood maar niet alleen en een vorm van bewegen, die bij je moet passen.

Ik weet hoeveel onnatuurlijke toevoegingen in alle verzorgingsproducten in de winkels zitten. Dat beviel mij niets. Daarom maak ik zelf alles, Stella’s Miracles! Puur natuur!

Of kijk eens naar mijn workshops workshop Smoothies, workshop Raw Chocolate, natuurlijke verzorgingsproducten workshop Miracles, mijn 1e eBook of 2e eBook of mijn eCursus

Ik maak graag op verzoek met liefde zalige puur natuur verzorgingsproducten voor je. Zie Stella’s Miracles