YES, I DID IT! Cadeau voor mijzelf!

Met veel pijn en moeite schrijf ik dit en toch wil ik het delen.
Ik had iets waar ik mij al jaren voor schaamde… ik durf het bijna niet meer te erkennen…ik had een heel ongezonde stomme gewoonte waar ik zo moeilijk mee kon stopppen….wat zo in mijn systeem ingebakken zat….
Ik rookte namelijk tot gisteren! Niet heel veel, maar toch..
Ja, ik weet het al jaren, dat het stom is, erg ongezond, niet bij mij paste (hoewel ik het al 43 jaar deed!) etc., maar…het was zo enorm moeilijk voor mij om het te veranderen.. Heb zoveel pogingen gedaan in het verleden, soms zonder enig resultaat, soms met een korte tijd resultaat, maar altijd viel ik weer terug in de gewoonte van roken, als er weer iets vervelends aan de hand was. Het was mijn maatje, mijn troost enz.

Nu heb ik Marc Faber, van Humanalytics, leren kennen (was een waardevolle tip van Judith Webber, mijn dochter). Ik ben door een heel proces gegaan: van ontdekkingen over mijn onbewuste motieven tot “oude pijn” verwerken, het was een uitgebreid programma, omdat wij niet wilden, dat ik weer zou terug vallen.

Gisteren was dan eindelijk mijn GROTE DAG! Ik kreeg de trance-coaching sessie, na een voorgesprekje. Ik heb een heel NooitMeerRoken plan, waar ik samen met Marc aan gewerkt heb tevoren.

Ik ben zo trots! Ik ben nu een vrije, succesvolle en rustige niet-roker, de rest van mijn gezonde leven, onder alle omstandigheden! Die laatste is mijn affirmatie, die ik zo vaak mogelijk zal gebruiken.

Ik weet zeker dat ik nu niet meer terug val en voor altijd van die smerige gewoonte af ben! Wat ben ik opgelucht! Ik heb nieuwe manieren om mij te ontspannen, troosten, vermaken etc. Een scala aan alternatieven heb ik bedacht. Alles met de geweldige steun en hulp van Marc Faber. Wat een geduld en inlevingsvermogen heeft die man! Wat een inzicht!

Ik kan het iedereen, die van zo’n slechte gewoonte af wil, aanraden om Marc Faber te bellen en met hem aan de slag te gaan! Het wordt er niet alleen veel makkelijker door, ook zit het veel steviger verankerd in je systeem, je onderbewustzijn etc.

Jee, wat ben ik trots om mijzelf! Het geeft zo’n goed gevoel om dit te durven schrijven!! Doodeng om te bekennen, maar toch gedaan.

Dus, je mag me veroordelen om het feit dat ik dit 43 jaar lang deed of beter is (en liever voor mij!) als je gewoon heel blij bent voor mij dat ik met zoiets ouds en vertrouwds heb kunnen breken!

Ik ga de feestdagen en het nieuwe voor ons liggende jaar in met een schoon, opgelucht en supertrots gevoel.

Fijne dagen allemaal en een superfantastisch 2012 gewenst!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.